Palvelut

Vihersisustus

Toteutetaanko teidän yrityksenne vihersisustus viherkasveilla, keinokasveilla vai suunnitellaanko yhdessä jotain aivan uutta ja erilaista?

Viherkasvit

Vihersisustus Bueno tarjoaa asiakkailleen laadukkaita viherkasveja suoraan Euroopan suurilta kasvihuoneilta. Ne ovat häivähdys maapallomme sademetsiä.

Ammattitaitoomme kuuluu valita asiakkaan kanssa tilaan sopivat viherkasvit lukuisista vaihtoehdoista tilan olosuhteet huomioiden.

Keinokasvit

Keinokasveilla luodaan tyylikästä sisustusta erilaisiin ja haastaviinkin tiloihin. Keinokasvit antavat erilaisia vaihtoehtoisia ratkaisuja sisustukseen viherkasvien lisäksi.

Kehitystyön ansiosta keinokasvit ovat tänä päivänä hyvin korkealaatuisia ja näyttäviä. Buenossa varmistetaan keinokasvien laatu, kestävyys sekä soveltuvuus asiakkaan tarpeisiin.

Ruukut

Ruukku tuo tilaan visuaalista kauneutta ja tyyliä sen erilasilla väreillä, materiaaleilla ja muodoilla. Ruukku voi olla tilassa keskipisteenä tai huomaamaton yksityiskohta.

Oikeanlainen ruukku edistää kasvin kasvua ja tukee sen oikeanlaista hoitoa. Ruukkuvalinnassa huomioitavaa on kasvin koko, sijoituspaikka ja tilan tyyli.

Meidän kauttamme on saatavilla erilaiset ruukut ympäri maailmaa, oli se sitten simpukkaruukku meren ääreltä tai kiviruukku Euroopasta.

Viherseinät ja viherkatot

Mitä jos vihreä maali korvattaisiinkin kasveilla? Meillä on innovatiivisia ja uusia ratkaisuja mitä kaikkea kasveilla voi tehdä ja vain mielikuvitus on rajana!

Olemme toteuttaneet esimerkiksi sammallogoja, keinokasviseiniä ja kattoripustuksia.

Galleria

Tutustu galleriaamme ja näe viherkasvit ja keinokasvit tärkeänä osana sisustusta.